Enquête Gemeente inzake Carnaval 2024: vul de digitale vragenlijst in!

Evaluatie maatregelen carnaval 2024

Carnaval 2024 is achter de rug en de sleutel van de stad is weer symbolisch overgedragen van Prins Driekus d’n Tweejde aan de Burgemeester, waarmee ut Kielegat weer verandert in Breda. Zoals we eerder hebben aangekondigd, willen we de genomen maatregelen met u evalueren. In deze brief vindt u de link en QR-code naar de digitale vragenlijst.

Veel feestvierders kwamen ook in 2024 weer naar de Bredase binnenstad om te genieten van carnaval. Om ervoor te zorgen dat dit grote evenement veilig verliep, hebben we verschillende maatregelen genomen en scenario's voorbereid. De grote drukte in het weekend liet zien dat alle vooraf getroffen maatregelen ook daadwerkelijk nodig waren om carnaval veilig te houden.

Op verschillende momenten moesten bepaalde pleinen en straten in de binnenstad afgesloten worden vanwege de drukte, maar de stad als geheel is nooit volledig afgesloten geweest. Nieuwe pleinen hebben ook geholpen om de drukte beter te verdelen. Extra voorzieningen zoals meer pop-up fietsenstallingen, toiletten en een foodcourt zijn ingezet om de overlast die we van voorgaande jaren kennen, te verminderen.

We hebben dit jaar dus voor het eerst verschillende nieuwe maatregelen ingezet die ook impact hebben gehad op uw woonomgeving. We horen graag van zoveel mogelijk bewoners en ondernemers horen hoe dit is ervaren. Uw feedback is belangrijk om toekomstige evenementen nog beter te maken. Daarom vragen we u vriendelijk om deel te nemen aan onze online enquête.

Digitale vragenlijst

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze digitale vragenlijst. U kunt de enquête invullen via deze link www.bit.ly/evaluatiecarnaval of door de QR-code hieronder te scannen.

Meer informatie

Heeft u andere vragen? Neem contact op via www.breda.nl/contact of bel 14 076

Costa Blommers